ADIYAMAN / BESNİ - Suvarlı Serap Gül Ortaokulu

Ock

Enerji kültürü oluşturulabilmesi ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla,  her yıl Ocak ayının ikinci haftası, “Enerji Tasarrufu Haftası” olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Özellikle son günlerde yaşanan küresel gelişmeler enerji verimliliğinin önemini bir kez daha ortaya koymuş ve Avrupa başta olmak üzere bir çok ülke enerjiyi verimli kullanmak ve enerji tasarrufu sağlamak adına çeşitli önlemler açıklanmıştır. Ülkemizde de bu konuda önemli adımlar atılmakta ve atılmaya devam etmektedir. Bu bağlamda hiç şüphesiz kamuoyunun konu hakkında bilinçlendirilmesi, ‘atılması gereken adımlar' listesinde ilk sırada yer almaktadır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan " Tanıtım ve Bilinçlendirme " sayfasında ulaşmak için tıklayınız.

Ara

OKULUMUZ GENELİNDE (5. 6. 7. 8. SINIFLAR) BENAP KAPSAMINDA 5. KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

Ara

Kas

Besni RAM tarafından okulumuz öğrencilerine, velilere ve öğretmenlere yönelik motivasyon, LGS ve deprem farkındalığı ilgili çalışmalar yapıldı.

Kas

Okulumuzda Besni Merkez ve Suvarlı Jandarma Komutanlığı Tarafından Trafik Güvenliğinin Önemi İle İlgili Bilgilendirmeler Yapıldı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü Töreni Yapıldı.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası Kutlandı.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100. YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA BÜYÜK BİR HEYECANLA KUTLANDI.

Ekm

OKULUMUZ GENELİNDE (5. 6. 7. 8. SINIFLAR) BENAP KAPSAMINDA 1. KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

Ekm

OKULUMUZDA 2023 - 2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.

Eyl

Her yıl eğitim ve öğretim yılının ilk haftasının, ilköğretim haftası olarak kutlanması dolayısıyla 2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim yılı için okulumuzda bir tören gerçekleştirildi.

Eyl