ADIYAMAN / BESNİ - Suvarlı Serap Gül Ortaokulu

Suvarlı Serap Gül Ortaokulu

Suvarlı Serap Gül Ortaokulu Besni/Adıyaman
Vizyon
Yapılan bütün çalışmalarda eğitim teknolojisinin olanaklarından yararlanmak; Yapılan bütün çalışmalarda bireysel yetenekleri ön planda alan, her bireyin çalışmalarını kendi bilgi ve deneyimine uygun bir şekilde sürdürmesi ve sonunda bu üretilen bireysel sonuçların okul toplumuna mal edilmesi; Öğretim süreçlerini olabildiğine bireyselleştirilmesi, öğrencinin merkez alınması, lider davranışlarının geliştirilmesi, okulumuzu ilçe içerisinde diğer okullara örnek ve liderlik yapabilecek konuma çıkarmak vizyonumuzdur.
Misyon
Öğrencilerimizi, Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak, Atatürkçü düşüncenin ışığı altında, milli ve manevi değerlerine bağlı, dürüst, barışçı, kendine güvenen, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, kendisini, ailesini, vatanını ve tüm canlıları seven ve onlara saygı duyan, hür ve demokratik düşünen, ahlaklı, yeniliklere açık, lider ruhlu ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirebilmek ve geleceğe hazırlamak.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Soba
Besni Merkezden - Suvarlı´ya özel araçlarla sağlanmaktadır.
Adıyaman Besni´ye Bağlı Suvarlı Beldesi
İl Merkezine 81 Kilometre İlçe Merkezine 35 Kilometre uzaklıktadır.
İlçe ve okul geneli turnuvalar düzenlenmektedir.
TÜBİTAK
Bilim Fuarları